Surfanje na Kanarcih

Surfanje na Kanarcih – Lanzarote in Fuerteventura

Verbine jezikovno-športne počitnice na Kanarskih otokih so idealna priložnost za vse, ki uživajo v aktivnem, pestrem in koristnem preživljanju počitniškega časa v čudovitem morskem ambientu otoka Lanzarote. Primerne so tako za popolne začetnike v španščini kot tudi za vse, ki se španščino že učite.

PROGRAM

Govorimo angleško in špansko

Skozi intenzivno praktično rabo angleškega in španskega jezika in tečajem surfanja bomo veliko v neposrednem stiku z domačini, tako bomo 100% izkoristili vse danosti, ki nam jih otok ponuja. Učenje angleščine in španščine bo potekalo po načelih izkustvenega učenja, na holistični način, tako da se bodo tečajniki lotili tudi priprave " španskih tapas-ov",  preizkušali se bodo v vlogi turističnih vodnikov, preizkusili bodo tudi svoje spretnosti javnega nastopanja, aktivno učenje jezika bo tako potekalo tekom celega tedna, saj bomo zelo veliko v neposrednem stiku z domačini t.i. naravnimi govorci.

Aktivno učenje preko vseh čutil in situacijska raba jezika, zaradi sproščenega vzdušja in slikovitosti vsebin, spontano zapelje otroke različnih nivojev predznanja v čarobni svet španskega jezika.

 

 

Tečaj surfanja

5 dnevni tečaj surfanja bo potekal pod vodstvom odličnih certificiranih inštruktorjev v zalivu Famara na severnem delu otoka Lanzarota, kjer so pogoji (veter in valovi :)) za učenje odlični.

Pa ne samo to, ampak tudi..

Program Se habla español poleg izkustvenega učenja angleščine in španščine in tečaja surfanja vključuje tudi različne športne aktivnosti ( odbojka in nogomet na plaži, razvijanje plavalnih veščin, bilijard...), kulturne dejavnosti (ogled Playe Blance, Puerta del Carmen, Calete de Famara, enodnevni izlet na Fuerteventuro NOVO) in nenazadnje tudi vseživljenske spretnosti in samostojnost ( nakup in priprava obroka, spraševanje po urnikih in informacijah ter sposobnostjo vživitve v tamkajšnje življenje).

 

Nastanjeni bomo v turističnem mestecu Puerto del Carmen v simpatičnih apartmajih *** za 2 oz. 3 osebe, z bazenom in restavracijo, kjer nam nudijo bife zajtrk in večerjo. Kompleks nam nudi odlično izhodišče za spoznavanje tega čudovitega vulkanskega otoka, saj se nahaja v bližini plaže, v centru letovišča Puerto del Carmen.

Naš program  Surfanje na Kanarcih je namenjen surfarskim navdušenkam in navdušencem, aktivnim, znanja željnim starejšim osnovnošolcem (od 8 let naprej) in dijakom, ki se radi učijo tuje jezike. Torej, program je namenjen tako začetnikom v surfanju kot tudi tistim, ki se španščine še niso učili.  Glede na dejstvo, da je na otoku tudi veliko ne špansko govorečih turistov, bomo lahko aktivno uporabljali tudi angleščino in znanje "iz učilnice" prenesli v živi rabo.

Tisti, ki pa se špansko že učijo, bodo svoje znanje še izpopolnili in nadgradili, predvsem s konverzacijo. Ravnotako bodi vsi, ki že imajo določeno predznanje v surfanju deležni nadaljevalnih vaj, da bodo svoje surfarsko znanje še izpopolnili. Z nami bo tudi profesorica španskega jezika Nina, ki bo udeležence neprestano spodbujala ne samo k rabi španščine, ampak tudi k aktivnemu vključevanju v okolico in v pogovorom s prebivalci otoka.

 

Cena 8-dnevnega programa na osebo znaša 1060,00 eur* + možnost plačila na 2 mesečna obroka
* letalska vozovnica ni vključena


Cena povratne letalske vozovnice (vozovnica + 15 kg ročne prtljage) znaša na dan 5.02.2018  245,00 evrov, cena transferja Ljubljana-Bologna-Ljubljana pa 90 eur/osebo.
Način plačila letalske karte: Skupinski nakup letalske karte bomo izpeljali v četrtek  15.02.2018. Račun za enkratno plačilo letalske vozovnice vam bo izdala naša partnerska agencija.


  • 7 nočitev s polpenzionom v hotelu (self service zajtrk in večerja) + "surf" malica na tečaju surfanja
  • »total immersion«: izkustveno učenje angleščine in  španščine
  • vse prevoze na otoku: Arrecife-hotel-Arrecife + hotel-surfanje-hotel
  • organizacijo in izvedbo programa
  • 5-dnevni tečaj surfanja
  • ostale športne in kulturne aktivnosti

Pripravimo vam lahko darilne bone različnih vrednosti, ki jih lahko podarite kot darila ob koncu šolskega leta ali osnovne šole, birmanska darila itd.

PRIJAVA NA PROGRAM

Podatki otroka


Ime in priimek

Naslov in pošta

Razred

Program
Podatki o starših


Ime in priimek

Naslov in pošta

Email

GSM